IMAMSKO BREME U KOMUNISTIČKOJ BOSNI I HERCEGOVINI - Sultanović, Sumeja (Novi Muallim, 2022)
Adis Sultanović: Bosanskohercegovački imami u vrijeme komunizma: društveni položaj i djelovanje imama u Bosni i Hercegovini od 1945. do 1971. godine. Sarajevo: ElKalem i Udruženje ilmijje IZ u BiH, 2021., str. 285.