VELIKI DOPRINOS TEFSIRSKOJ ZNANOSTI U BOSNI I HERCEGOVINI - Hajrić, Amrudin (Novi Muallim, 2022)
Prikaz knjige: (Almir Fatić, Kur’anski semantički kontekst, Fakultet islamskih nauka u Sarajevu i El-Kalem, Sarajevo 2014.)