Bužim u osmanskim dokumentima - Veladžić, Edin (Novi Muallim, 2024)
(Adnan Kadrić i Alma Omanović- -Veladžić, Bužim u osmanskim dokumentima: popis stanovništva 1851. godine, BZK “Preporod” Bužim, Bužim, 2024)