NASTAVNICI - Ismail, Mohamed; Mustafić, Ifet (Novi Muallim, 2013)
Treće poglavlje knjige Savjeti i djelotvorne strategije u nastavi – za mektebe i vjeronauku u javnim školama, American Trust Publication, Plainfield, 1994. Prijevod s engleskog: Ifet Mustafić