RELIGIJE U BOSNI I HERCEGOVINI, MONOGRAFIJA VJERSKIH ZAJEDNICA I CRKAVA - Ljevaković, Abdurahman (Novi Muallim, 2022)
Prikaz knjige: Religije u Bosni i Hercegovini, monografija vjerskih zajednica i crkava, Međureligijsko vijeće u Bosni i Hercegovini, Sarajevo, 2012.