UNIVERZALNO I PARTIKULARNO U ISLAMU - Čelebić, Almedina (Novi Muallim, 2016)
Prikaz knjige: UNIVERZALNI MODEL DRUŠTVENOG ŽIVOTA, Šejh Jusuf el-Kardawi, Tuzlansko muftijstvo, 1999. DTP: El-Kalem, prevodilac Besim Čanić