ŠERIJATSKI ASPEKTI HUTBE - Hadžić, Mehmedalija (Novi Muallim, 2022)
Izlaganje sa Kolokvija KAKVE NAM HUTBE TREBAJU? koji je održan 12. juna 2000. godine / 9. rebiu-l-evvela 1421. h.g. u Sarajevu, u organizaciji Redakcije časopisa Novi MUALLIM.