NAŠ DUHOVNI ODGOJ (Čišćenje srca) - Havva, Seid; Seljubac, Sead (Novi Muallim, 2000)
Ovo je šesto poglavlje knjige Terbijetuna e'r-ruhijjetu od čuvenog sirijskog alima Seida Havve (Treće izdanje, Kairo, 1988.). Naslovili smo ga naslovom koji knjiga nosi, a samo poglavlje nosi naslov "Liječenje srca i nedopustivost greške u tom procesu", str. 88-96. Prijevod s arapskog: Sead Seljubac