STOTINU GODINA BEHARA - Hajdarević, Hadžem (Novi Muallim, 2001)
Prikaz knjige. Muhsin Rizvić: Behar - književnohistorijska monografija, drugo izdanje, "Svjetlost", Sarajevo 2000., Biblioteka "Kulturno naslijeđe"