OSNOVNA SVRHA ISLAMSKOG OBRAZOVANJA - Ismail, Mohamed; Mustafić, Ifet (Novi Muallim, 2022)
Ulomak iz knjige Nastavne tehnike i efektivne strategije za nedjeljne islamske škole, American Trust Publication, USA Preveo: Ifet Mustafić