DJELO KOJE JEDNAKO UZBUĐUJE I UZDRMAVA OVDAŠNJE DUHOVE - Hajdarević, Hadžem (Novi Muallim, 2001)
Prikaz knjige: Maurice Bucaille: Biblija, Kur'an i nauka, II izdanje, "El-Kalem", Sarajevo, 2001. Sa francuskog prevela: Azra Begić