BOŠNJAČKA KNJIŽEVNOST U SANDŽAKU - Hajdarević, Hadžem (Novi Muallim, 2001)
Prikaz časopisa: Antologija savremene poezije Bošnjaka iz Sandžaka, specijalni broj Maka, časopisa za književnost i kulturu, br. 31/32, Novi Pazar, 2001. Izbor i tekstovi-komentari Almir Zalihić