KAD BI KOSTI MOGLE GOVORITI - Zimić, Amir (Novi Muallim, 2011)
Prikaz knjige: Kad bi kosti mogle govoriti: kazivanja o genocidu i zlocinima nad Bošnjacima 1992.-1995., Salih Smajlović, El-Kalem i “Preporod”, Sarajevo, 2011. godine, Format: B5, Str: 305