EL-KIJAME / KIJAMETSKI DAN - Seljubac, Sead (Novi Muallim, 2022)
U ovom radu, autor s komentarom, predstavlja kur'ansku suru El-Kijame. Sura El-Kijame je 31. po redoslijedu objavljivanja a 75. po redoslijedu u Mushafu. Govori o jednom od najvažnijih temelja vjerovanja – vjerovanju u Kijametski Dan.