MUSLIMANI U TRAGANJU ZA IDENTITETOM - Beglerović, Samir (Novi Muallim, 2011)
Prikaz knjige: STRUČNI PRIKAZ PRIJEVODA DJELA ADNANA SILAJDŽIĆA: “MUSLIMANËT NË KËRKIM TË NIJË IDENTITETI" (MUSLIMANI U TRAGANJU ZA IDENTITETOM) Tiranë, A.C.F.O.S., 2010.