PRIČA O POSLJERATNOM DRUŠTVU - Karčić, Harun (Novi Muallim, 2011)
Prikaz knjige: NOVI BOSANSKI MOZAIK: IDENTITETI, SJEĆANJA, I MORALNE TVRDNJE U POSLIJERATNOM DRUŠTVU; (THE NEW BOSNIAN MOSAIC: IDENTITIES, MEMORIES AND MORAL CLAIMS IN A POST-WAR SOCIETY); AUTHOR: XAVIER BOUGAREL, ELISSA HELMS, GER DUIJZINGS (EDS.); ASHGATE PUBLISHING, ENGLAND, 2007. STR. 332