ODGOJNO-OBRAZOVNA VIZIJA NAQUIBA AL-ATTASA - Isanović, Amina (Novi Muallim, 2010)
Prikaz knjige: Mohd, Nor Wan Daud, Wan: Obrazovna filozofija i praksa - Syed Muhammad Naquib al-Attas: izlaganje originalnog koncepta islamizacije znanja, urednik Dževad Hodžić, s engleskoga preveli: Aida Abadžić-Hodžić, Behija Durmišević, Dženita Karić, Enes Karić i Aid Smajić. Sarajevo: Tugra, 2010., 514 str.