KUR’AN I POSLANIK NE KAZUJU DA SE ŽENA SMIJE TUĆI I ZLOSTAVLJATI - Alispahić, Zehra (Novi Muallim, 2010)
Prikaz knjige: Abdulhamid A. Ebu Sulejman: Bračne nesuglasice – Vraćanje ljudskog dostojanstva posredstvom viših ciljeva Šerijata, Centar za napredne studije i Ženski edukacioni centar Nahla, Sarajevo, 2009. godina