GODIŠNJAK MUSLIMANA U EVROPI - Jusić, Muhamed (Novi Muallim, 2009)
Prikaz knjige: GODIŠNJAK MUSLIMANA U EVROPI, Urednici: Jørgen S. Nielsen, Samim Akgönül, Ahmet Alibašic, Brigitte Maréchal, Christian Moe