PRAVA ARTikulacija - Ljevaković, Abdurahman (Novi Muallim, 2022)
Prikaz  četvrtog filmskog festivala o ljudskim pravima "PRAVO LJUDSKI" održanog od 12-16. novembra 2009. u Sarajevu, u Meeting Point Cinema