O NAJVAŽNIJIM PROBLEMIMA DANAŠNJICE - Ljevaković, Abdurahman (Novi Muallim, 2009)
Prikaz knjige: Savremene muslimanske dileme, Ahmet Alibašić, priređivač, Centar za napredne studije, Sarajevo, 2009., str. 373