GURUR - OBMANA - Hasani, Mustafa (Novi Muallim, 2009)
Mustafa Hasani, Sarajevo (Hutba je održana u džamiji „Abdu-lhalife“ u Budakovićima, Medžlis Islamske zajednice Sarajevo, 3. ševvala 1429. h. godine/3. oktobar 2008. godine. - Tekst nije čitan, pa je hutbe skraćena i odstupljeno u mjeri koju podrazumijeva živa riječ)