ŠUKR - ZAHVALNOST ALLAHU, DŽ.Š. - Čajlaković, Zekerijah (Novi Muallim, 2009)
h. Zekerijah-ef. Čajlaković (Mesdžid Norrköping Bošnjačke islamske zajednice u Švedskoj, 12. decembar 2008./14. zu’l-hidždže 1429.)