MONOGRAFIJA O SLAVNOM KOMENTATORU KUR’ANA - Fatić, Almir (Novi Muallim, 2009)
Prikaz monografije: Enes Karić, Galaluddin as-Suyuti: život i komentatorsko djelo. El-Kalem/Fakultet islamskih nauka, Sarajevo, 2009. – 454 str.