VJERSKI KALENDAR MUSLIMANA: OBREDNI I TRADICIONALNI NAČIN OBILJEŽAVANJA ZNAČAJNIH DATUMA U ISLAMSKOM KALENDARU - Spahić, Mustafa (Novi Muallim, 2022)
OBREDNI I TRADICIONALNI NAČIN OBILJEŽAVANJA ZNAČAJNIH DATUMA U ISLAMSKOM KALENDARU