UDŽBENIK O ŠERIJATSKOM PRAVU I NJEGOVOJ NAUCI U BIH - Hasani, Mustafa (Novi Muallim, 2008)
Prikaz knjige: Enes Durmišević, Šerijatsko pravo i nauka šerijatskog prava u Bosni i Hercegovini u prvoj polovini XX stoljeća, Pravni fakultet Univerziteta u Sarajevu, Sarajevo, 2008, 289 str.