Informacije za autore

Jeste li zainteresirani za ustupanje vlastitog priloga ovome časopisu? Preporučujemo da pregledate stranicu O časopisu u poveznici izdavačke politike časopisa i sadržaja pojedinih rubrika, kao i Smjernice za autore. Autori se moraju registrirati prije nego mogu prijaviti svoj prilog, ili ako su već registrirani kao korisnici se jednostavno prijaviti i početi s procesom prijave priloga u 5 koraka.' u 'Autori se moraju registrirati da bi mogli objaviti svoj prilog, ili ako su već registrirani kao korisnici mogu se jednostavno prijaviti i početi s postupkom prijave priloga u 5 koraka.

PREPORUKA

Novi Muallim preporučuje autorima registraciju na https://orcid.org/signin

ORCID identifikator je jedinstveni i trajni identifikator istraživača i suradnika čije korištenje će omogućiti bolju vidljivost autora i interoperabilnost širokog kruga informacijskih sustava. Više o ORCID-u možete pronaći na adresi https://orcid.org/.

ORCID omogućava trajni digitalni identifikator (broj) koji vas razlikuje od drugog istraživača i kroz integraciju u ključne istraživačke tokove poput rukopisa, omogućava automatsku povezanost vas i vaših profesionalnih aktivnosti, što osigurava da vaš rad bude prepoznat. 

Preporuka istraživačima jeste da kreiraju i redovno ažuriraju svoj profil.