SASTANAK OKRUŽNOG ODBORA ILMIJJE MUFTIJSTVA BIHAĆKOG

SASTANAK OKRUŽNOG ODBORA ILMIJJE MUFTIJSTVA BIHAĆKOG

Facebook
LinkedIn
Twitter

U ponedjeljak 22. februara 2021. godine u prostorijama Muftijstva bihaćkog, Okružni odbor Ilmijje Muftijstva bihaćkog održao je svoj redovni sastanak na kojem su tretirana pitanja radnog i projektnog izvještaja Okružnog odbora u proteklom periodu, pitanja članarine, Biltena Ilmijje Muftijstva bihaćkog koji je u pripremi, te ostala pitanja koja su značajna za Udruženje Ilmijje.

Član Glavnog odbora Udruženja Ilmijje ispred Muftijstva bihaćkog, ujedno član i Okružnog odbora Arif-ef. Erdić je upoznao članove Okružnog odbora o aktuelnim pitanjima na kojima Glavni odbor Udruženja trenutno radi i prioritetima koje je stavio ispred sebe za realizaciju u narednom periodu.

Sastankom je rukovodio predsjednik Okružnog odbora Ilmijje, Omer-ef. Redžić, koji je prisutnim članovima prezentirao dosadašnji rad i projekte, a zapisnik je vodio sekretar Okružnog odbora Haris-ef. Japić.

Okružni odbor Ilmijje Muftijstva bihaćkog posebno se zahvaljuje muftiji bihaćkom hafizu Mehmedu-ef. Kudiću, na ustupljenim prostorijama Muftijstva, i ogromnoj podršci u radu i projektima koju muftija bihaćki redovno pruža.