ODRŽANA SJEDNICA OKRUŽNOG ODBORA UDRUŽENJA ILMIJJE MOSTAR

ODRŽANA SJEDNICA OKRUŽNOG ODBORA UDRUŽENJA ILMIJJE MOSTAR

Facebook
LinkedIn
Twitter

U utorak, 08. februara 2022. godine u Studentskom hotelu u Mostaru, održana je 4. po redu sjednica Okružnog odbora Udruženja ilmijje Mostar kojom je predsjedavao predsjednik Okružnog odbora ilmijje Mostar Nihad-ef. Ahmetović, a prisustvovali su još: Mustafa-ef. Jelovac (predsjednik Odbora Mostar), Sadet-ef. Bilalić (predsjednik Odbora Gacko i Trebinje), Ćamil-ef. Pindžo (predsjednik Odbora Konjic), Samir-ef. Đonlagić (predsjednik Odbora Livno), Ibrica-ef. Kurtović (predsjednik Odbora Čapljina, Stolac i Ljubuški) i Šefko-ef. Tinjak (predsjednik Odbora Karađoz-begove medrese Mostar). Odsutan je bio Ramiz-ef. Memić (predsjednik Odbora Tomislavgrad).

Na sjednici je usvojen godišnji plan rada predsjednika Okružnog odbora ilmijje Mostar i predsjednika Odbora, donešen je plan aktivnosti za naredni period a razmatrala se i članarina Udruženja.

Iskazana je dobra saradnja Udruženja ilmijje Mostar s Udruženjem ilmijje IZ u BiH, Muftijstvom mostarskim, svim glavnim imamima ali i imamima na području Okružnog odbora Udruženja ilmijje Mostar.