IZABRANO NOVO RUKOVODSTVO OKRUŽNOG ODBORA UDRUŽENJA ILMIJJE BIHAĆ

IZABRANO NOVO RUKOVODSTVO OKRUŽNOG ODBORA UDRUŽENJA ILMIJJE BIHAĆ

Facebook
LinkedIn
Twitter

U četvrtak 18. maja 2023. godine u medresi “Reis Džemaludin-ef. Čaušević” održan je radni sastanak Okružnog odbora Udruženja ilmijje Bihać. Članove Okružnog odbora primio je direktor Medrese “Reis Džemaludin-ef. Čaušević” prof. Zuhdija Handanović.

Dosadašnji predsjednik Okružnog odbora Omer-ef. Redžić (2018-2023.( prisutne je upoznao sa svojom ostavkom koju je dao na svojstvo predsjednika Okružnog odbora, a za novog predsjednika jednoglasno je izabran predsjednik Odbora Udruženja ilmijje Sanski Most Selmir-ef. Hurić.

Sastanku je prisustvovao i potpredsjednik Glavnog odbora Udruženja ilmijje u BiH Arif-ef. Erdić. Pored primopredaje dužnosti predsjednika Okružnog odbora, za potpredsjednika Okružnog odbora jednoglasno je izabran predsjednik Odbora Udruženja ilmijje Bosanska Krupa Nedžad-ef. Omerović. Na sastanku su razmatrani i druge teme, u skladu sa potrebama Okružnog odbora Udruženja ilmijje Bihać.

Za odgovorno lice koje priprema ekipu Okružnog odbora Bihać za XXIII Kulturno-edukativne i sportske susrete jednoglasno je imenovan predsjednik Odbora Udruženja ilmijje Bihać Emsad-ef. Sadiković.