PREDSJEDNIK UDRUŽENJA ILMIJJE BIH PRIMIO DELEGACIJU OKRUŽNOG ODBORA ILMIJJE BIHAĆ

PREDSJEDNIK UDRUŽENJA ILMIJJE BIH PRIMIO DELEGACIJU OKRUŽNOG ODBORA ILMIJJE BIHAĆ

Facebook
LinkedIn
Twitter

U utorak 11. februara 2020. godine predsjednik Udruženja ilmijje IZ u BiH Nesib-ef. Hadžić je u društvu sekretara Glavnog odbora Edin-ef. Spahića, primio delegaciju Okružnog odbora Udruženja Ilmijje Muftijstva bihaćkog. Tom prilikom u prostorijama Udruženja održan je radni sastanak kojem su prisustvovali predsjednik Okružnog odbora Ilmijje Muftijstva bihaćkog, Omer-ef. Redžić, koordinator za komunikaciju za nevladin sektor Okružnog odbora Bihać Selmir-ef. Hurić te  sekretar Okružnog odbora Bihać Haris-ef. Japić.   

Predsjednik Okružnog odbora, Omer-ef. Redžić, je predsjedniku Hadžiću predstavio aktivnosti na kojima Okružni odbor radi, te je u razgovoru sa predsjednikom izrazio očekivanja da će Okružni odbor i u budućnosti imati podršku za projekte koji su od značaja za Udruženje Ilmijje. Tom prilikom delegacija je predala i socijalne karte imama sa područja Okružnog odbora Bihać , izrazivši punu podršku ovom značajnom projektu.  

Također, delegacija je upoznala predsjednika Hadžića o uspješno realiziranoj posjeti premijeru Vlade USK-a g. Mustafi Ružniću sa kojim je dogovorena i podrška za projekte Okružnog odbora Bihać.

Predsjednik Nesib-ef. Hadžić gostima je predstavio aktuelne projekte Glavnog odbora, izrazivši im podršku u njihovom radu. Također bilo je govora o budućim projektima koje Udruženje ilmijje planira realizirati na području Okružnog odbora Bihać, koji će uskoro ugostiti i sastanak sa svim predsjednicima osnovnih odbora ilmijje na tom području.