PREDSJEDNIK UDRUŽENJA ILMIJJE BIH PRIMIO DELEGACIJU OKRUŽNOG ODBORA ILMIJJE BIHAĆ

PREDSJEDNIK UDRUŽENJA ILMIJJE BIH PRIMIO DELEGACIJU OKRUŽNOG ODBORA ILMIJJE BIHAĆ

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter

U utorak 11. februara 2020. godine predsjednik Udruženja ilmijje IZ u BiH Nesib-ef. Hadžić je u društvu sekretara Glavnog odbora Edin-ef. Spahića, primio delegaciju Okružnog odbora Udruženja Ilmijje Muftijstva bihaćkog. Tom prilikom u prostorijama Udruženja održan je radni sastanak kojem su prisustvovali predsjednik Okružnog odbora Ilmijje Muftijstva bihaćkog, Omer-ef. Redžić, koordinator za komunikaciju za nevladin sektor Okružnog odbora Bihać Selmir-ef. Hurić te  sekretar Okružnog odbora Bihać Haris-ef. Japić.   

Predsjednik Okružnog odbora, Omer-ef. Redžić, je predsjedniku Hadžiću predstavio aktivnosti na kojima Okružni odbor radi, te je u razgovoru sa predsjednikom izrazio očekivanja da će Okružni odbor i u budućnosti imati podršku za projekte koji su od značaja za Udruženje Ilmijje. Tom prilikom delegacija je predala i socijalne karte imama sa područja Okružnog odbora Bihać , izrazivši punu podršku ovom značajnom projektu.  

Također, delegacija je upoznala predsjednika Hadžića o uspješno realiziranoj posjeti premijeru Vlade USK-a g. Mustafi Ružniću sa kojim je dogovorena i podrška za projekte Okružnog odbora Bihać.

Predsjednik Nesib-ef. Hadžić gostima je predstavio aktuelne projekte Glavnog odbora, izrazivši im podršku u njihovom radu. Također bilo je govora o budućim projektima koje Udruženje ilmijje planira realizirati na području Okružnog odbora Bihać, koji će uskoro ugostiti i sastanak sa svim predsjednicima osnovnih odbora ilmijje na tom području.