PREDSJEDNIK UDRUŽENJA ILMIJJE BIH PRIMIO DELEGACIJU OKRUŽNOG ODBORA ILMIJJE TUZLA

PREDSJEDNIK UDRUŽENJA ILMIJJE BIH PRIMIO DELEGACIJU OKRUŽNOG ODBORA ILMIJJE TUZLA

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter

U srijedu 12. februara 2020. godine predsjednik Udruženja ilmijje IZ u BiH Nesib-ef. Hadžić je u društvu sekretara Glavnog odbora Edin-ef. Spahića, primio delegaciju Okružnog odbora Udruženja Ilmijje Muftijstva tuzlanskog. Tom prilikom u prostorijama Udruženja održan je radni sastanak kojem su prisustvovali predsjednik Okružnog odbora Ilmijje Muftijstva tuzlanskog, Amel-ef. Mukinović te potpredsjednik Okružnog odbora Tuzla Mujo-ef. Durmišević.  

Predsjednik Okružnog odbora Tuzla upoznao je predsjednika Hadžića sa aktivnostima Okružnog odbora Tuzla, a ovom prilikom delegacija iz Tuzle je predala materijale za izradu socijalne karte imama sa područja Tuzlanskog muftijstva. Izražena je puna podrška ovom značajnom projektu Udruženja ilmijje IZ u BiH.   

Predsjednik Nesib-ef. Hadžić se zahvalio gostima na poduzetim aktivnostima, izrazivši im podršku u njihovom radu. Također bilo je govora o budućim projektima Glavnog odbora, ali i skorašnjim posjetama osnovnim odborima na području Okružnog odbora Tuzla.