PREDSJEDNIK UDRUŽENJA ILMIJJE BIH PRIMIO DELEGACIJU OKRUŽNOG ODBORA ILMIJJE TUZLA

PREDSJEDNIK UDRUŽENJA ILMIJJE BIH PRIMIO DELEGACIJU OKRUŽNOG ODBORA ILMIJJE TUZLA

Facebook
LinkedIn
Twitter

U srijedu 12. februara 2020. godine predsjednik Udruženja ilmijje IZ u BiH Nesib-ef. Hadžić je u društvu sekretara Glavnog odbora Edin-ef. Spahića, primio delegaciju Okružnog odbora Udruženja Ilmijje Muftijstva tuzlanskog. Tom prilikom u prostorijama Udruženja održan je radni sastanak kojem su prisustvovali predsjednik Okružnog odbora Ilmijje Muftijstva tuzlanskog, Amel-ef. Mukinović te potpredsjednik Okružnog odbora Tuzla Mujo-ef. Durmišević.  

Predsjednik Okružnog odbora Tuzla upoznao je predsjednika Hadžića sa aktivnostima Okružnog odbora Tuzla, a ovom prilikom delegacija iz Tuzle je predala materijale za izradu socijalne karte imama sa područja Tuzlanskog muftijstva. Izražena je puna podrška ovom značajnom projektu Udruženja ilmijje IZ u BiH.   

Predsjednik Nesib-ef. Hadžić se zahvalio gostima na poduzetim aktivnostima, izrazivši im podršku u njihovom radu. Također bilo je govora o budućim projektima Glavnog odbora, ali i skorašnjim posjetama osnovnim odborima na području Okružnog odbora Tuzla.